introafbeelding

Welkom op de website van Springer Spuit- en Stucadoorsbedrijf in Leiden

Welkom op de website van Springer Spuit- en Stucadoorsbedrijf in Leiden
Springer Spuit- en Stucadoorsbedrijf
Ons bedrijf is gevestigd in Leiden en heeft vanouds veel ervaring met het traditionele stukadoorswerk. De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in betonlook (beton ciré, Pandomo) en stucmarmer. Met deze nieuwe trends op het gebied van wandafwerking realiseren wij bijzondere projecten voor bedrijven en particulieren. Wij passen deze technieken niet alleen voor wanden toe, maar ook voor vloeren, wastafels, keukenbladen en vrijwel alle andere oppervlaktes in uw woning of bedrijfspand.
 
Onze actieradius
Voor het traditionele stukadoorswerk en voor het spuiten van latex en metallic verf zijn wij u graag van dienst in een straal van 50 kilometer rondom Leiden. Het specialistische werk van betonlook en stucmarmer voeren wij in een straal van 100 km rondom Leiden voor u uit.
 
 Wilt u meer informatie of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Dé specialist op het gebied van betonlook!

Dé specialist op het gebied van betonlook!
Kwaliteitswerk
Springer Spuit- en Stucadoorsbedrijf is aangesloten bij de NOA en Casius. Daarnaast volgen wij cursussen en opleidingen in binnen- en buitenland om up-to-date te blijven met de nieuwste vaktrends. Zo durven we ons bijvoorbeeld expert op het gebied van betonlook te noemen. We hebben al vele mooie projecten gerealiseerd, die u kunt bekijken in ons fotoalbum. Bij onze grote klantenkring staan wij dan ook bekend om de kwaliteit van ons werk. Waar nodig schakelen wij ervaren onderaannemers in, zodat geen klus voor ons te groot is en u verzekerd bent van een mooi eindresultaat!
 
Klant is koning!
Springer Spuit- en Stucadoorsbedrijf komt graag bij u langs om te laten zien wat de mogelijkheden voor uw wand- en vloerafwerking zijn. Daarvoor werken we met grote stalen van 50x50 cm, zodat u een duidelijk idee krijgt van het effect. We nemen ook de tijd voor een passend advies en luisteren daarbij goed naar uw wensen. De planning en uitvoering van de werkzaamheden worden vooraf met u overlegd, zodat alles soepel verloopt. Kortom, gewoon service!
Springer Spuit- en Stucadoorsbedrijf
Admiraal Banckertweg 5 • Leiden • 06-38059214